Mikä voi olla sellainen tauti, että on pää ja vatsa kipeä, mutta ei kuumetta. Ei maistu ruoka ja poikaa vaan väsyttää.

Päivän onnistumismerkintöihin laitettakoon se, että priorisoin pojan työpaikan edelle. Siellähän kärvistelevät motivaatioloukussaan, selkeästi sanottu mikä on homman nimi. Oli ihan oikea liike jäädä kotiin hoitamaan poikaa, hän on ihan naatti. Saapahan olla naatti omassa kotona. Enpä sitten tiedä mitä huominen tuo tullessaan. kaipa sitä pitäis töihin mennä... Tekis mieli mennä tuon pikkuisen viereen nukkumaan päikkärit. Kuinkahan pahasti siitä menisi rytmit sekaisin.

En ole ollut ulkonakaan paljoa mitään tänään.

Josko tuo ilmapiirikysely nyt sitten jotain auttaisi. Ei ole ainakaan siitä kiinni etten hemmetti viete ole kaikkeni tehnyt!!! Menkööt sitten perkele koko laiva, minä tässä jaksa vetää tätä vitun kivirekeä perässäni vuodesta toiseeen. Jos eivät jaksa nostaa itseään alhosta niin millä vitulla minä niitä sieltä yksikseni nostelisin. voi saatanan saatana.

Olenko tehnyt kaikkeni. MItä muuta voisin vielä tehdä. Mitä pitäisi tapahtua jotta muutos oikeaan suuntaan tapahtuisi. Vitun valmentavat kysymykset joo. Miten muuten voisin kääntää itseäni kaksinkerroin ja nurinpäin että te perkeleen kiittämättömät saisitte pitää työpaikkanne ja minä madella toimeksiantajan edessä hätävalheita keksien. Aivan mahdotonta!

No olen ainakin johdolle kertonut ihan täsmälleen missä mennään, ei ole ainakaan siitä kiinni.

Toisella maha pulisee tuossa vieressä. Mikähän sitä vaivaa..